



THURSDAY, 13 JUNE 2024 INTERCONTINENTAL HOTEL		
THEME: Leading the Future - Building Tomorrow's Africa		
07h30 MUT	REGISTRATION & NETWORKING	
08h45 MUT (5min)	OPENING REMARKS: Estelle Desvaux de Marigny, Master of Ceremonies	
08h50 MUT (5min)	WELCOME ADDRESS:	
08h55 MUT (10min) Presentation	10,000 FT VIEW: How geopolitics, interest rates policy changes are driving investment into Mauritius & Indian oceans. A key look at Presented By: Wayne Godwin, Co-CEO, JLL	
09h05 MUT (35min)	POSITIONING OF MAURITIUS' REAL ESTATE SECTOR FOR THE NEXT 2 DECADES: What policies are needed to place Mauritius on the radar of	
Panel Discussion	international investors and developers for the years ahead? A look at needs of future generations; efficient and effective master planning; densification; the evolving nature of demand and alternative assets; ESG requirements and how to finance and fund these projects for long term yields and performance.	
	Moderator: Shamin Sookia, Managing Director, Perigeum Capital	
	Panelists:	
	 Robin Hardin, CEO, Bloomage Property Fund Naila Hanoomanjee, CEO & Executive Director, Landscope (Mauritius) Ltd Sachin Mohabeer, Deputy Chief Executive Officer, Economic Development Board Mauritius 	
	Niki Quentin, Head of Investment Banking, Standard Bank Mauritius	
09h40 MUT (35min)	GROWTH LEVERS: Unpacking opportunities and lessons learned in various markets using traditional finance vs. green finance, bonds,	
Q & A Discussion	mezzanine, and more? Are alternatives best emerging alternative assets?	
	Moderator: Deva Marianen, Founder & Managing Director, Safyr Capital Partners Ltd	
	Panelists:	
	Somaya Joshua, Head of Commercial Property Finance, Absa	
	 Vidhyasagar Lingesan, Chief Rating Officer, CARE Rating Africa Bevan Smith, Managing Director, Diplomatic Holdings Africa (GRIT Group) 	
	Kevin Sibartie, Managing Director, Lineage Invest	
10h15 MUT (10min)	INCORPORATING DESIGN, WORKPLACE EXPERIENCE AND CULTURAL RELEVANCE TO BUILD A HOME FOR GLOBAL BUSINESSES IN AFRICA	
Presentation	Presented By: Samuel Imende, Head of Innovation, KOFISI Africa, Paul Keursten, CEO, Workshop 17	
10h25 MUT (30min)	BREAK	
10h55 MUT (40min)	SUSTAINABLE CITIES, PUBLIC REALM DESIGN & URBAN REGENERATION: How can Mauritius's leaders pioneer more sustainable and effective	
Panel Discussion	design to inspire African development to live, work and play? A look at green standards	
	Moderator: Guy Briggs, Partner & Executive Director, dhk Architects	
	Panelists: Nicolas Vaudin, Managing Director, Lavastone Properties	
	Nicolas Vaudin, Managing Director, Lavasione Properties Lenore Cairncross, Green Building Lead-Africa, IFC	
	Arti Ram, Centre Manager, Victoria Urban Terminal	
	Julie Morelle, Head of Development Property, Medine Group	
	Samuel Kariuki, CEO, Mi Vida Homes (ACTIS)	
11h35 MUT (10min)	FUTURE READY RETAIL: A LOOK AT DESIGN, TECH, PERSONALIZATION, TENANT MIX, AN INTERNATIONAL VIEWPOINT	
Presentation		
	Presented By: Imogen Mantel, Head of Retail Analysis, Data and Trends, Liberty Two Degrees (Sandton City)	
11h45 MUT (30 min) Q & A Discussion	LEADING THE MARKET: OPERATIONS IN MAURITIUS & CATERING TO GLOBAL BUSINESS LEADERS INTO NEW MARKETS: A look at JVs, diversification, project management, staffing, and efficiencies for Mauritius's based real estate companies getting it done in new markets.	
	Moderator: Belinda Wong, Chief Financial Officer, Harel Mallac Group	
	Panelists:	
	Andre Janari, Investment Director, GRIT Group	
	Shamin Sookia, Managing Director, Perigeum Capital	
	 Stephanie Selfe, Head: Commercial Property Finance Valuation, Absa Fiona Thomas, Head of Client Coverage, Standard Bank Mauritius 	
12h15 MUT (15 min) Presentation	COMMERCIAL SECTOR DEEP DIVE: Unpacking supply & demand; yield expectations; price inertia and market gaps in a rapidly evolving market.	
	Presented By: Andreas Bjorlow, Head of Corporate Real Estate Services, Elevante Property Services	
12h30 MUT (45min)	LUNCH	
13h15 MUT (20min)	RETAIL MARKET OVERVIEW: Overview of Retail Market in Mauritius – History, Shopper Habits, Demographics & future trends.	
Presentation		
	Presented By: Virginie Villeneuve, Associate Director-Consulting Division, Analysis-Kantar	





13h35 MUT (35min) Panel Discussion	RETAIL LANDSCAPE IN MAURITIUS AND THE CHALLENGES AHEAD: A look at performance.
Panei Discussion	Moderator: Shakeel Dilmahomed, Commercial Director, Tribeca Mall
	Panelists:
	 Benyamin Belhaj, Retail Assets Manager, Medine Property Frederick Tyack, Ex-CEO, Ascencia
14h05 MUT (10min) Presentation	MICRO LOGISTICS IN AFRICA
	Presented By: Rael Levitt, CEO, Inospace
14h15 MUT (10min) Presentation	TECHNOLOGY SERVICE PROVIDER-AN ENABLER FOR THE REAL ESTATE SEGMENT
14h25 MUT (35min)	Presented By: Shivendra Nautiyal, Chief Strategy & Innovation Officer, Emtel Ltd PROJECT DEVELOPMENT & DESIGN: A look at catering to demand, fit outs, international expectations (ESG) and local realities. The project
Q & A Discussion	management and designer view?
	Moderator: Robin Hardin, CEO, Bloomage Property Fund
	Panelists:
	 Vanita Hooloomann, Managing Director, Rider Levett Bucknall (MU) Mikayla Benkenstein, CEO, Hodari Africa
	 Vinesh Chintaram, Partner & CEO, VISIO Planning Architecture Design Shivendra Nautiyal, Chief Strategy & Innovation Officer, Emtel Ltd
15h00 MUT (10min) Presentation	HOSPITALITY MARKET OVERVIEW
15h10 MUT (40min)	Presented By: Kirsten Manning, Senior Associate, HTI Consulting RESORTS & COASTAL OPPORTUNITIES ACROSS THE REGION: A look at product, location, and how to differentiate in a competitive market –
15h10 MUT (40min) Panel Discussion	Zanzibar, Mauritius, Madagascar, Seychelles, Maldives, and Comoros? Can international brands enter the region and what can they offer?
	Moderator: Kevin Teeroovengadum, Group CEO, JCG Group
	Panelists:
	 Wayne Troughton, CEO, HTI Consulting Imtiyaz Goulamhoussen, CEO, Honoris Group
	Daniel Trappler, Senior Development Director, Radisson Hotel Group
	 Laurent Piat, CEO, Samaris Ltd Wesam Okasha, Head of Global Development, TUI BLUE
15h50 MUT (35min) Presentation	AI, PROPTECH AND INNOVATION IN REAL ESTATE: From project management to market, sales, investment, FM and more. Technology is improving decision making and investment across the market. We unpack the opportunities and realities of using tech.
	Moderated by: Sandee Teeroovengadum, Head of Marketing & Communications, Landscope Mauritius Ltd
	Panelists:
	 Andrew Davies, Chief Operating Officer, Lisa Joshua Raphael, Founder & CEO, Parket Pty Ltd
	Adrian Maguire, CEO, Fatti RSA
16h25 MUT (30 min) Q & A Discussion	ADVENTURES IN HOSPITALITY – THE RISE OF LUXURY AND EXPERIENTIAL TRAVEL AS A MARKET DRIVER IN THE REGION
	Moderator: Sydney Pierre, CEO-Hospitality & Conservation, JCG Group
	Panelists:
	 Ashish Modak, COO, The Lux Collective Fiona Craw, Vice President-Hotels & Hospitality, JLL
16h55 MUT (30min)	Jugal Khushalani, Senior Director, Lodging Development - Middle East & Africa, Marriott International THE OPPORTUNITIES IN APART HOTELS, SHORT TERM RENTALS & RESIDENCES IN AN UNDERSERVED MARKET: Sharing key lessons & observations
Panel Discussion	for a new class of traveller.
	Moderator: Mike Devereux, Chief Development Officer, Valor Hospitality Partners
	Panelists:
	Rael Phillips, CEO, Totalstay TM The include Section 2005 On the include Sectin
	 Eleni Georgopoulou, Founder & CEO, YourHost Gregory Mayer, Managing Director, HORIZON Holidays
17h25 MUT (5min)	CLOSING REMARKS
	NETWORKING COCKTAIL FUNCTION